Labor – Hvad betyder det for dig?

For bedre at forstå, i hvilket omfang fagforeninger stadig opfattes som legitime institutioner fra samfundet som helhed (arbejdende og ikke-arbejdende individer), analyserer vi de afgørende for tilliden til fagforeninger i 14 europæiske lande mellem 1981 og 2009. Tilliden til fagforeningerne forklares gennem variabler på individuelt niveau (ved hjælp af en rationel og idémæssig mekanisme) og kontekstuelle faktorer (relevante økonomiske og beskæftigelsesmæssige karakteristika). Strejker blev imidlertid forbudt ved en præsidentiel ordre udstedt kort efter overtagelsen i 1969. Cd’er, teknisk kendt som indskudsbeviser, er særlige konti udstedt af banker, Akasse Medlem sparsommelighedsinstitutter og kreditforeninger. Guvernør-wannabe Bruce Rauner hurtigt udsendt en erklæring siger: “Jeg ville have nedlagt veto mod denne lov .. De sidste seks års sparepolitikker har været baseret på løgnen om, at “der ikke er nogen penge. ” I 2014 faldt den dramatiske polarisering af rigdommen i USA sammen med et historisk højdepunkt i den samlede nationale nettoformue på 81,8 billioner dollar alene i første halvdel af 2014.

Lokale banker: Banker har stabile og kontrollerede lånepolitikker, fordi de generelt appellerer til enkeltpersoner med bedre kredithistorier. Credit Unions over hele nationen står over for øget konkurrence fra banker og andre opsparings-og låneinstitutioner, også som konkurrence fra andre kreditforeninger. I: Lee C (ed.) Nationens tilstand. Loven svarer til andre foranstaltninger vedtaget af Illinois statslige regering i løbet af det seneste år rettet mod arbejdstagere i staten, offentlige universiteter og community colleges og Chicago Park District, samt lærere downstate. Koalitionen: Indsatte klagede over gengældelse efter fredelig strejke “De (indsatte) blev sendt ud af deres hjem institutioner og blev spredt over hele staten. Der har været en stigning i strejke aktivitet for nylig i USA, efter flere årtiers tilbagegang. Det er i høj grad grunden til, at der har været drakoniske love såsom 3-strejker, du er ude, og kriminalitet regninger vedtaget i løbet af de sidste 20 år af både demokratiske og republikanske administrationer.

Ud over nedskæringen i ydelserne vil pensionsalderen også blive skubbet op, idet arbejdstagere under 45 år tvinges til at vente yderligere fem år på at gå på pension med fuld understøttelse, mens personer over 45 år må vente noget mindre. California Teachers Association (CTA) lærere union skubbet politikere til at dræbe en anti-pædofil lovforslag. Som i Detroit, Californien og andre lokaliteter i USA og rundt om i verden, hævder det politiske etablissement slashing af pensionsydelser er den eneste måde at håndtere dårlige skattemæssige situationer og det eneste alternativ til junking pensioner helt. Mandag den 9. juni underskrev den demokratiske guvernør i Illinois, Pat Quinn, et lovforslag, der skar pensionsydelser for anslået 57.000 chicago kommunale arbejdere og arbejdere i det større Chicago-område. Efter at have passeret begge demokrat-kontrollerede huse i Illinois Generalforsamling, ville det være blevet lov automatisk juni 10, hvis Quinn havde truffet nogen foranstaltninger.

Illinois foranstaltning forventes at fjerne 10 milliarder dollars i pensionsfinansiering, at Chicago ellers ville have haft til at rejse. Erhvervspressen roste Quinns beslutning om at underskrive lovforslaget, med Crain’s Chicago Business fosser, “Gov Quinn’s poseren om ejendomsskat spørgsmål har til formål at aflede opmærksomheden fra den ubarmhjertige nedskæringer i sociale ydelser, han har gennemført, og give fagforeningerne, der vil være mobilisere for sin kampagne i det kommende valg-med nogle politiske dækning, mens de samarbejder med guvernørens rensning af arbejdstagernes pensioner. Ejendomsskatterne er regressive og uretfærdige, men Quinns påstand om at forsvare arbejdernes interesser i dette spørgsmål er fuldstændig falsk. En løsning for at få det til at se ud til, at Quinn ikke stiltiende godkendte en stigning i ejendomsskatten i Chicago, blev fundet gennem en anden lov, som Quinn underskrev den 6. juni. Denne lov godkender en stigning i byens månedlige telefonskat fra $ 2,50 til $ 3,90 per måned.