Kører næser eller Buffet – Baby brusebad opskrifter

Opskrift menuer afviger på baby brusere, hvad goodies er der skal spises på dagen er helt op til dig.

Ved at vælge den rigtige mad for baby vil brusebad uden tvivl tilfredsstille gæster når fylder deres maver derfor en garanti for den vært, som erindring om denne baby brusebad vil altid være i tanker af alle, der hengav

Baby brusere annoncere graviditet af en ny baby på vej. Gæsterne inviteret til den glædelige begivenhed at skænke og give gaver og til gengæld baby brusebad vært får lov til at give tilbage i forbindelse med en fest eller banket afhængigt af dit budget.

Mange går ind planlægger en baby brusebad part som organisere spil, vise gaver og arrangere sæderne, hvis en sidde ned måltid er på dagsordenen. Vigtigst er på dagen for baby shower fest, mad. Se gæsterne ved ankomsten Se hvordan deres øjne er trukket til tabellen fuld af edibles.

Fælles opskrifter til en appetitlig baby brusebad spredt er (pizza sandwich)

Hvad du har brug for, hvis dette populære velsmagende måltid er at gå på bordet er aromatiseret Pizza sovs

Fedtfattig hytteost, engelske muffins og ost (Parmesan)

Blend 2-3 spsk af pizza sovs med 2-3 spsk hytteost, Spred blandingen på den ene side af muffin, drys med parmesanost og grill let, indtil osten smelter. Tjene.

Ost bolde en anden favorit, ingredienser kræves

½ lb reven ost (cheddar)

1 pakke flødeost

4 oz Tabasco sauce

1tspWorcestershire sauce

2 løg

Fint hakkede nødder

2 tsk chilisauce

Rør og Bland ingredienserne sammen ved hjælp af en fødevarer mixer, holde osten ved stuetemperatur. Alle ingredienser til at blive puttet ind i små skåle foret med plast wrap. Chill over nat i køleskabet. Fjerne wrap når disket op ost bolde og drys med nødder. Diverse kiks er bedst tjent med denne opskrift.

Disse er blot et par populære opskrifter til en baby brusebad, men der er andre velsmagende foranstaltninger, der kan træffes. Afhængigt af sæsonbetonede måneder bør det være forår / sommer, så er running buffet med masser af kører champagne for at fejre, men hvis det er kølig vinter og det eneste løb er næser så det har at være en varm bouillon en sikker måde af opvarmning part på insid e og ud.

Leave a Reply

Your email address will not be published.