Backgammon historie

Backgammon har eksisteret i mange år, og mange forskellige mennesker har spillet spillet. Backgammon historie er ikke kendt af mange mennesker, men det er en interessant oplysning at undersøge. Hvis du er en stor spiller i spillet, kan backgammon historie være en historie du ønsker at høre om. Her går vi.

Backgammon er den ældste spil nogensinde har spillet. Det siges at komme fra græske. Det siges at være opstået i hvad er kendt til os i dag som Kuwait og Irak. Dette var mellem tider af 2900 og 1800 F.kr. Så som jeg sagde, er det en meget gammel spil.

Tilbage i denne tid en gruppe af mennesker kaldes Sumererne boede i dette område og de var kendt for nogle kulturelle frembringelser som hjulet og math-system. De blev også anset for at være opfinderne af den første skriftsprog.

De lavede deres egen version af bestyrelsen anvendes til spillet og kom op med deres egne stykker til at spille med. Forskere fundet bevis for denne mange, mange år senere og regnede ud, de leger backgammon.

Backgammon blev fundet at være spillet af adelige og kongelige partiet. Men nu og måske endda derefter alle kulturer og alle klasser af samfundet spille spil.

Egypterne og romerne spillede spillet, men de havde forskellige navne for det. en var “Senet” eller Tabula. De blev spillet med de samme intentioner, kun forskellige navne og tabeller.

I de tidlige samfund, blev spillet af backgammon forbudt. I Japan var det ulovligt. Det er interessant at tænke på i dag, at et brætspil var engang forbudt i et samfund.

I slutningen af 60 ‘ erne blev spillet af backgammon meget populær. Alle syntes at tage en interesse i spillet og de legede i stuer over hele kloden.

Nu med al teknologien i verden behøver du ikke at stole på et brætspil og komme ud alle brikkerne. Hvis du har adgang til internettet, kan så du spille backgammon med et klik på en mus. Der er mange versioner af spillet tilbydes online, og du kan spille alene i privatlivets fred for dit eget hjem eller på kontoret mens de tager frokost.

Med tilgængeligheden af backgammon på internettet, kan du øve op uden at nogen vidste. Du kan have fordel over andre spillere, når det drejer sig tid til at konkurrere med venner eller familie og nogle dage, du kan endda være klar til en turnering. Turnering spille lyder som rigtig sjovt.

Leave a Reply

Your email address will not be published.